Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Alaşehir’de Ayşe Musal güven tazeledi

Alaşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları olağan kongresinde Ayşe Musal yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.CHP Alaşehir Kadın Kolları kongresi gerçekleştirildi. CHP İlçe Lokali’nde gerçekleşen kongrede Ayşe Musal tek listeyle...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Alaşehir’de Ayşe Musal güven tazeledi

Alaşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları olağan kongresinde Ayşe Musal yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

CHP Alaşehir Kadın Kolları kongresi gerçekleştirildi. CHP İlçe Lokali’nde gerçekleşen kongrede Ayşe Musal tek listeyle yarıştı. Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, "Bir çok seçimi beraber geçirdik. Kadın kollarımızda durmadan, yorulmadan bizimle beraber çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kadın kollarında bir çok arkadaşımız ailesini ihmal etme pahasına bizimle birlikte sahada çalıştı. CHP Alaşehir İlçe Teşkilatı olarak kadın kolları, gençlik kollarımız ve ana kademe yönetimimiz ile yıllardır birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışıyoruz. Bu güçlü ve kopmaz birlikteliğimiz bizlere çok zaferler kazandıracak. 2019 seçimlerinde de bu birlik ve beraberliğimiz bize belediyeyi kazandıracaktır" dedi. Tek listeyle girilen kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Ayşe Musal ise "Kadın kolları ilçe kongremizi gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Partimize gönül veren isimlere, saha çalışmaları ve çeşitli etkinliklerde her zaman yanımızda olarak katkıları ile bize güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Kongreye katılan 111 delegenin tamamından oy alan Ayşe Musal’ın listesi ise şu isimlerden oluştu: Nejla Akyay, Gülbahar Aydemir, Naime Cimci, Altun Çakar, Goncagül Erdem, Nilgün Güzelsoy, Güner Tekin, Nilüfer Traş, Hülya Uyar ve Nurten Afşar.

Kongreye CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve partililer katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.