Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP, aday adaylarını tanıttı

Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, 29 Mart 2015 Pazar günü ön seçime girecek olan milletvekilleri aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.Nevşehir Merkezi’nde bir düğün salonunda düzenlenen aday adayı tanıtım...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP, aday adaylarını tanıttı
Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, 29 Mart 2015 Pazar günü ön seçime girecek olan milletvekilleri aday adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Nevşehir Merkezi’nde bir düğün salonunda düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına; İl Başkanı Kamil Gülmez’in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 milletvekili aday adayı yanında parti teşkilatlarından isimler ve partililer katıldı. Aday adaylarından Serkan Sağlamer, annesinin ameliyat olması dolayısıyla mesaj gönderdi. Sağlamer, çok istemesine karşın annesinin ameliyatı dolayısıyla toplantıya katılamadığını belirterek, ön seçimde oluşacak liste doğrultusunda seçilse de seçilmese de var gücüyle çalışacağını söyledi.

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, hafta sonunda yapılacak olan ön seçimle ilgili konuştu. Ön seçimde delegelerin en az 2, en çok 3 aday adayına oy verebileceklerini belirten Yücel, bu konuya partili delegelerin hassasiyet göstermeleri gerektiğine değindi. Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ise partisine başvuruda bulunan 7 aday adayının da önemli isimler olduğunu belirterek, ön seçimde delegelerin oylarıyla oluşacak liste sonrasında ilde milletvekillerini alacaklarını söyledi.

CHP’nin Nevşehir’de çıkaracağı vekillerle birlikte iktidara geleceğini de kaydeden Gülmez, “Partimiz açısından bütün göstergeler, son anketler iktidara geleceğimizi gösteriyor. Bütün üyelerimizle, teşkilatlarımızla çok çalışmak zorunda olduğumuzu ve bunu da yapacağımızı ifade ediyorum. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmayacağız. Üzerimize düşen görevi yerine getirerek ilimizde vekillikleri kazanacağız.” dedi.

Gülmez, 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacak ön seçimler için il merkezi ve ilçelere sandıkları koyacaklarını belirtti. Gülmez, “Seçimde merkez ilçe, Avanos ve Hacıbektaş’ta ikişer, diğer ilçelerimizde ise birer sandık konacak. Seçimler hakim gözetiminde olacak. Her sandıkta partimizden iki üye olacak. İki üye ise devlet memurları arasından belirlenecek. Sandık başkanı da memurlardan biri olacak. Son derece şeffaf bir seçim sonrasında aday listemiz belirlenecek. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir milletvekili aday adayı Bülent Tekiner, Mehmet Değirmenci, Hakim Demirci, Cuma Yorgancı, Mehmet Seyhan Duru ve Fahri Ertik, kendilerini tanıtarak seçmenleri ikna etmeye çalıştı. Toplantıda konuşan altı aday adayının ortak vurgusu ise ilden milletvekilleri çıkarma, partinin iktidar olacağına inançtı. Aday adayları bunun için sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın birlik ve beraberlik içerisinde var güçleriyle çalışacaklarını belirttiler.

AK Parti’nin inişe geçtiğini belirten aday adayları, “Bunu iyi değerlendirmek, her kesimden seçmene ulaşmak istiyoruz. Biz seçmenin kimliğine, giyim kuşamına, inancına, örf ve adetine saygılıyız. Bunu iyi anlatacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde her kapıyı çalacak, partimizi anlatacağız. Bu noktada üyelerimizin desteğine ihtiyaç duyacağız." diye ifade ettiler.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.