Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Surlularla İftar Yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır’da katıldığı ‘Sur Eylem Planı’ bilgilendirme toplantısının ardından iftarını Sur ilçesinde ikamet eden vatandaş ve partililerle açtı.Diyarbakır’a öğlen saatlerinde gelen...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 23:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 23:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır’da katıldığı ‘Sur Eylem Planı’ bilgilendirme toplantısının ardından iftarını Sur ilçesinde ikamet eden vatandaş ve partililerle açtı.
Diyarbakır’a öğlen saatlerinde gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentte katıldığı‘Sur eylem planı’ bilgilendirme toplantısının ardından bir dizi incelemelerde bulundu. Buradaki ziyaretlerini tamamlayan Bakan Özhaseki ve beraberindeki milletvekilleri terör mağduru olan vatandaşlarla iftar çadırında bir araya geldi. Sur ilçesinde bulunan Ulu Cami önündeki iftar programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan, Vali Hüseyin Aksoy, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, Orhan Miroğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sur esnafı ve Sur’da ikamet eden vatandaşlar katıldı.
Bakan Özhaseki ve beraberindekiler iftarlarını açtıktan sonra partililer toplantı yaptı. Bakan Özhaseki, partililerle toplantının ardından teravih namazını kılmak üzere Ulu Cami’ye geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.