Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan Ata’nın Huzurunda

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyet ’Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün 169’uncu Kuruluş Yıl Dönümü’ nedeniyle düzenlenen Anıtkabir’i ziyaret etti.Arslanlı Yoldan Anıtkabir’e gelen Bakan Yardımcısı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyet ’Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün 169’uncu Kuruluş Yıl Dönümü’ nedeniyle düzenlenen Anıtkabir’i ziyaret etti.
Arslanlı Yoldan Anıtkabir’e gelen Bakan Yardımcısı Ceylan ve beraberindeki heyet Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.
Ceylan daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek buradaki Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.
Ceylan Özel Deftere şunları yazdı:
"Büyük Atatürk, Bakanlığımıza bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 169’uncu yılında huzurunuzdayız. Aziz milletimize hizmet yolunda temel referans noktası edindiğimiz bu önemli işte ’Kanun böyle emrediyorsa yaptığı işin güven duygusuna muhtaç her vatandaş gibi ben de tapu dairesine gidebilirim’ sözüyle göstermiş olduğunuz ileri medeniyet yolunda Tapu ve Kadastro hizmetlerini milletimize güvenilir ve etkin şekilde sunmanın gururu ve mutluluğu içinde huzurunuzdan saygıyla ayrılıyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.