Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetinkaya: "MHP Teşkilatlarının Muadili Yoktur"

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP’nin açıkladığı 10 Temmuz 2016 tarihindeki olağanüstü kongresinin öncesinde kongre talep edenlerin düzenledikleri etkinliklerinde ‘Ankara Teşkilatımızın daveti’ şeklindeki ifadelerinin, teşkilatın...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP’nin açıkladığı 10 Temmuz 2016 tarihindeki olağanüstü kongresinin öncesinde kongre talep edenlerin düzenledikleri etkinliklerinde ‘Ankara Teşkilatımızın daveti’ şeklindeki ifadelerinin, teşkilatın en alt biriminden liderine kadar bütünlüğünün idrakinde olan tüm Ülküdaşları derinden üzdüğünü belirterek, "Kimsenin hareketimizin hiçbir değerini ikileştirmeye ve muadil oluşturmaya hakkı yoktur. Ankara’mızda Milliyetçi Hareket’in seçilmiş bir tek il teşkilatı bulunmaktadır. O da Ankara İl Başkanlığımızdır" dedi.
"MİLLİYETÇİ HAREKET TEK UMUTTUR"
MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Teşkilatı olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de katılımlarıyla “İftarımızda ve duamızda” buluştuk, iftar soframızda gönüllere seslendik. İftar soframızda buluşan, heyecanımıza ortak olan Ülkücü camiamızın her bir ferdi heyecanımıza heyecan kattı. Mübarek Ramazanı Şerifi yaşadığımız bu günlerde ülkemizin, Cumhuriyet tarihimizin en kötü günlerinden geçtiği her birimizin ortak kaygısı olsa gerekir. Her gün patlayan bombalar, her gün ocaklara düşen ateş, her gün gelen şehitler, yükselen feryatlar yüreklerimizi yakıyor. Bu karanlık günlerde Türk milletinin bekası için Milliyetçi Hareket elbette tek umuttur, tek sigortadır. Böylesine bir dönemeçte Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşatılmak istenen senaryolara karşı Ülkücü camiamızın uyanık kalması gerektiği tek umudumuzdur. Tarihi sürecimize, partimize, davamıza sadakat ile bağlı olan, Türk milletine hizmet için seferber olan herkes bizim gözbebeğimizdir. Milliyetçi Hareket, kurumsal bir güçtür ve varlığımız aziz milletimiz için önemlidir” ifadelerini kullandı.
MHP TEK BİR PARTİDİR VE TEŞKİLATLARININ DA MUADİLİ YOKTUR
Devam eden olağanüstü kongre sürecinde yaşatılmak istenen bazı gelişmeler karşısında kamuoyunun bilgilendirilmesi ihtiyacının hasıl olduğunu kaydeden Çetinkaya, şunları kaydetti:
“Milliyetçi Hareket Partisi’nin açıkladığı 10 Temmuz 2016 tarihindeki olağanüstü kongresinin öncesinde kongre talep edenlerin düzenledikleri etkinliklerinde ‘Ankara Teşkilatımızın daveti’ şeklindeki ifadeleri, teşkilatımızın en alt biriminden liderine kadar bütünlüğünün idrakinde olan tüm Ülküdaşlarımızı derinden üzmüştür. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir tek parti olduğu unutulmamalıdır ve teşkilatlarının da muadili bulunmamaktadır. Ayrıca Ülkücü Hareketin mensuplarını tarafgirleştirmenin partimize de, davamıza da asla fayda getirmeyeceği aşikardır. Kimsenin hareketimizin hiçbir değerini ikileştirmeye ve muadil oluşturmaya hakkı yoktur. Ankara’mızda Milliyetçi Hareket’in seçilmiş bir tek il teşkilatı bulunmaktadır. O da Ankara İl Başkanlığımızdır. Yanlış ifadelerle kurumsal kimliğimizin yozlaştırılmak istenmesine hiç kimsenin hakkı yoktur. Çünkü Milliyetçi Hareket ebediyete kadar herkesin koruması gereken yüce bir değerimizdir. Bu değeri korumak da hepimizin en başta gelen görevidir. Yanlış algılara sebep vermemek adına Milliyetçi Hareket’in her bir mensubunu dikkatli olmaya davet ediyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.