Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme otoyol gişeleri TBMM gündeminde

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Çeşme otoyol gişeleri sorunu ile ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanıtlaması istemi ile TBMM’ye soru önergesi verdi.İzmir-Çeşme otoyolu Narlıdere gişelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Çeşme otoyol gişeleri sorunu ile ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanıtlaması istemi ile TBMM’ye soru önergesi verdi.
İzmir-Çeşme otoyolu Narlıdere gişelerinin bir süre önce kaldırılmasının ardından, Çeşme gişelerinin de kaldırılmak istenmesi meclis gündemine taşındı. MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu tarafından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanıtlaması istemi ile TBMM’ye verilen soru önergesinde şu ifadeler yer aldı:
"İzmir’in turizm merkezlerinden Alaçatı, Çeşme’nin mahallesi olup vatandaşlarımızın yoğun turizm sezonunda, 12 kilometrelik Alaçatı-Çeşme arasını, 45 dakikayı aşan sürelerde kat etmekte ve 12 kilometre için otoyol ücreti ödemektedirler. Bu bağlamda; İzmir-Çeşme otoyolundaki Çeşme gişelerinin kaldırılarak, Alaçatı-Çeşme arasının ücretsiz olması için girişiminiz olacak mıdır?İşleri nedeniyle günde birkaç kez bu güzergahı kullanmak zorunda kalan vatandaşlarımızın mağduriyeti ve yoğun turizm sezonunda trafik yığılmalarının yaşandığı Çeşme gişeleri hakkında ne gibi düzenlemeler hayata geçirilecektir? Alaçatı Havalimanı ile ilgili son çalışmalar hangi noktaya gelmiş olup, bu havalimanı ne zaman faaliyete geçecektir?"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.