Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemil Çiçek: Noel Bayramı insanlığın ortak değerlerinden

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Hristiyan halkların içtenlikle kutladığı Noel Bayramı'nın insanlığın ortak değerlerinden olduğunu ifade etti. Çiçek, Noel Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Barış ve huzur içinde bir dünyada yaşamak...

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2014 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2014 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Hristiyan halkların içtenlikle kutladığı Noel Bayramı'nın insanlığın ortak değerlerinden olduğunu ifade etti.

Çiçek, Noel Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Barış ve huzur içinde bir dünyada yaşamak ortak özlemlerimizdendir. Noel Bayramı da özlemlerimizi giderdiğimiz, sevgiyi, hoşgörüyü, barışı ve huzuru hatırlatan kutsal günlerdendir." diyen Çiçek, şunları kaydetti:

"Tarihimiz, farklılıkların bir arada yaşamasından doğan kültürel zenginliklere tanıklık etmiştir. Bu zenginlik, medeniyet dediğimiz olguyu ortaya çıkartmıştır. Geçmişten emanet aldığımız kültürel zenginliğimizi, gelecek kuşaklara miras bırakmak görevimizdir. Kuşaklar arasındaki bağlar ancak bu şekilde kuvvetlendirilecektir. Hristiyan halkların içtenlikle kutladıkları Noel Bayramı da insanlığın ortak değerlerindendir. Bu anlamlı günün hepimizin ihtiyaç duyduğu barış içinde birlikte yaşama kültürüne katkı sağlamasını diliyorum. Bütün Hıristiyanların Noel Bayramı'nı kutluyor, huzurlu ve mutlu bir gelecek diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.