Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik: Kabine değişikliği haftaya perşembe

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, kabine değişikliğinin gelecek hafta perşembe günü olabileceğini söyledi. Çelik ayrıca Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan İstanbul Emniyet Müdürü'nün atanmasına ilişkin bir kararname almadıklarına ilişkin açıklamaya yönelik olarak da, "İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, vekaleten atanmıştır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2013 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2013 21:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çelik: Kabine değişikliği haftaya perşembe
 Mecliste gazetecilerle sohbet eden Hüseyin Çelik, Başbakan'ın gelecek haftaya kadarki programının yoğun olduğuna dikkat çekti. Çelik, haftasonu kabine değişikliği olmayacağı kanaatinde olduğunu söyledi.

Çelik, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Aksaray Valisi Selami Altınok'un üçlü kararname ile atanıp atanmadığınıa ilişkin ısrarlı sorulara, telefonla bilgi alarak yanıt verdi. Çelik, "İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, vekaleten atanmıştır. Aksaray Valisi sıfatıyla orada bulunuyor. Asaleten atama işlemleri sürüyor" dedi.

Çelik, yolsuzluklala ilgili olarak da, "AK Parti'nin bunların üzerini örtmesi gibi bi durum olmaz. Bu parti, milletimizin gözyaşı ve duaları ile kurulmuştur. Bizim, yolsuzluklara göz yummamız söz konusu olamaz" dedi.

(T24)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.