Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu, Suriye muhalefeti MYK Genel Koordinatörü ile Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı’nı kabul etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu (MYK) Genel Koordinatörü Riyad Hicab ve Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Enes Abde’yi kabul etti.Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, bugün Suriye muhalefeti MYK Genel...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu (MYK) Genel Koordinatörü Riyad Hicab ve Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Enes Abde’yi kabul etti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, bugün Suriye muhalefeti MYK Genel Koordinatörü Hicab ve Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Abde’yi kabul etti. Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, görüşmede Suriye ihtilafına siyasi bir çözüm bulunması yönündeki çabalar ile Halep başta olmak üzere arazideki gelişmeler ele alındı.
Görüşmede ayrıca Bakan Çavuşoğlu’nun, Suriye konusunda muhataplarıyla yaptığı temaslar hakkında Hicab ve Abde’ye bilgi verdiği, hava bombardımanları başta olmak üzere Halep’e yönelik saldırıların derhal durdurulması gerektiğini yinelediği ve Türkiye’nin Suriye halkına desteğinin süreceğini dile getirdiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.