Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankaya Köşkünde 23 Nisan Coşkusu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencisi Reyhan Nur Ünlü’ye devretti.Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencisi Reyhan Nur Ünlü’ye devretti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencisi Reyhan Nur Ünlü’ye devretti. Başbakanlık Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen kabulde Başbakan Davutoğlu, çocuk kabine üyeleri ile bir süre sohbet etti ve görevleri hakkında bilgiler aldı. Minik Başbakan, Başbakan Davutoğlu’na bütün çocuklar adına çiçek hediye etti.
64. Hükümetin 22. toplantısını açtıklarını söyleyen Başbakan Davutoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile özel bir gündem ile toplandıkların dile getirdi. Başbakan Davutoğlu, temsili olarak bakan olan miniklerden yaptıkları icraatlar ile ilgili bilgi aldıktan sonra Başbakanlık makamını Reyhan Nur Ünlü’ye devretti.
MİNİK BAKAN’DAN FLÜTLÜ 23 NİSAN ŞARKISI
Başbakanlık koltuğunu devralan Reyhan Nur Ünlü, 64. Hükümet Döneminin 23 Nisan Özel oturumunu açtıklarını belirterek, gündemin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu söyledi. Minik Başbakan kabineden çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Milli Eğitim Bakanlığını temsil eden minik bakan bu günün anısına flüt ile 23 Nisan şarkısını çalması beğeni topladı.
Kabineden bilgi aldıktan sonra Minik Başbakan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, “Sayın başbakan kabinenizi kadın ağırlıklı olarak seçtiniz ülke yönetimine nasıl etkisi olur?” sorusu üzerine Reyhan Nur Ünlü, “Bana kalırsa bir değişiklik olmaz. Çünkü kadın ya da erkek bunlar fark etmiyor o yüzden” cevabını verdi.
Minik Başbakanın gazetecilerden başka soru almaması üzerine Başbakan Davutoğlu, “Basına başka soru vermiyorsunuz değil mi? Çok demokratik başbakanlık yapıyorsunuz” esprisini yaptı. Başbakan Davutoğlu, koltuğunu devrettiği Reyhan Nur Ünlü ve çocuk kabine üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.