Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Devir Teslim Töreni

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Biz çok çalışacağız, milletimizin huzurunu ve refahını arttırmak için çalışacağız. Biz çok çalışacağız, milletimiz kazanacak. Biz çok çalışacağız, ülkemizi 2023’e, 2053’e,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Biz çok çalışacağız, milletimizin huzurunu ve refahını arttırmak için çalışacağız. Biz çok çalışacağız, milletimiz kazanacak. Biz çok çalışacağız, ülkemizi 2023’e, 2053’e, 2071’e hep birlikte bu büyük milletle taşıyacağız” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda görev devir teslimi yapıldı. Devir teslim törenine yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapacak olan Süleyman Soylu, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanları Faruk Çelik ve Ahmet Erdem, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı. Soylu, Türkiye’nin 13 yıldır büyük reformların altına imza attığını belirterek, “Birçok alanda bunu sağladı. Dünyanın gelişmiş ülkelerinin bile adım atmakta zorlandığı, kendi parlamentolarında çok önemli tartışmaların yaşandığı, kendi bütçelerine büyük maliyet olarak gördüğü bu reformları hem sosyal güvenlik sisteminde hem de çalışma hayatında reformları gerçekleştirmek, milleti, memleketi, geleceği adına büyük bir kazanımdır” ifadelerini kullandı.
Soylu şöyle devam etti:
"Biz geceleri de severiz, gündüzleri de severiz. Önümüzdeki reform döneminin hükümetimizin bütün üyeleri ve devletimizin bütün bireyleri, diyalog kurmakta büyük bir kabiliyet ortaya koymamız gereken sosyal paydaşlarla birlikte çok iyi süreç olacağı kanaatini taşıyoruz. Biz çok çalışacağız, milletimizin huzurunu ve refahını arttırmak için çalışacağız. Biz çok çalışacağız, milletimiz kazanacak. Biz çok çalışacağız, ülkemizi 2023’e, 2053’e, 2071’e hep birlikte bu büyük milletle taşıyacağız.”
Ahmet Erdem ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na şükranlarını ileterek, 63. Hükümetin başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.
Faruk Çelik de, bulundukları salonun öneminden bahsederek, “Gecelerin gündüz, gündüzlerin gece olduğu, birçok diyalogların gerçekleştirildiği, çok sayıda reformların sosyal taraflarla gerçekleştirildiği salon. Buraya girdiğimiz zaman, inanıyorum ki yakın gelecekte Süleyman Bey de aynı anıları yaşayacak. Çok önemli devrimlere imza attığımız bir mekanda bulunuyoruz. Çalışma hayatı ve Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanlığı doğumdan ölüme ama ölümden sonrasını ilgilendiren bakanlık. Bundan dolayı zor, ortakları olan, tarafları olan bir bakanlık. Müstakil değilsiniz, sosyal taraflarla sorunları çözmeniz gerekiyor” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Bakan Soylu, Çelik ve Erdem’e çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.