Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin dünyaya demokrasi dersi verdiğini ifade ederek, “Türkiye dünyaya demokrasinin altın kemerinin kendisinde olduğunu göstermiştir. Demokrasinin bir altın kemeri varsa bu bugün...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin dünyaya demokrasi dersi verdiğini ifade ederek, “Türkiye dünyaya demokrasinin altın kemerinin kendisinde olduğunu göstermiştir. Demokrasinin bir altın kemeri varsa bu bugün Türkiye’dedir” dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi incelemede bulunmak üzere Erzurum’a geldi. Erzurum Valiliğini ziyaret eden Bakan Soylu, Vali Seyfettin Azizoğlu’ndan brifing aldı.
Bakan Soylu, burada yaptığı açıklamada, Türkiye’nin dünyaya demokrasinin altın kemerinin kendisinde olduğunu gösterdiğini kaydetti.
Bakan Soylu şöyle konuştu:
“Türkiye dünyaya demokrasinin altın kemerinin kendisinde olduğunu göstermiştir. Demokrasinin bir altın kemeri varsa bu bugün Türkiye’dedir. İnsanlığın altın kemeri biz değiliz. Milyonlarca Suriyeli kardeşimizi hiçbir şey düşünmeden kucaklayan ve bütün dünyanın hayran bakışları altında onları bu coğrafyada misafir eden aynı sancak altında yüzlerce yıl yaşadığımız insanlara sırtını dönmeyen bu millet insanlığın altın kemerini bütün dünyaya bakarak bir şekilde onurla taşıyor. Şimdi demokrasinin altın kemeri bizdedir.”
Bakan Soylu’nun valilik ziyaretine AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ile Mustafa Ilıcalı da eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.