Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalık, yaşlıları ve çocukları ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlıları ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.Miad Sevgi Evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde Milletvekili Öznur Çalık’a,...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlıları ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.
Miad Sevgi Evleri ve Huzurevi ziyaretlerinde Milletvekili Öznur Çalık’a, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve teşkilat mensupları eşlik etti.
İlk olarak Miad Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocukları ziyaret eden Çalık burada çocukların bayramını kutlayarak onlara bayram harçlığı dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen Çalık, yetkililerden çocuklar hakkında bilgiler aldı.
Çalık ve beraberindekiler daha sonra Malatya Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla tek tek selamlaşarak uzun uzun sohbet eden Çalık huzurevinde kalan tüm yaşlıları tatile götüreceklerinin sözünü verdi.
Huzurevi çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çalık, huzur evindeki yaşlıları görmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Ben bütün evlatların da anne ve babalarını her zaman ziyaret etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yaşlılarımız bizim zenginliklerimiz” dedi.
Yaşlılara en iyi şekilde bakmak için çalıştıklarını söyleyen Çalık, “Yaşlılarımız ve koruma altındaki evlatlarımız ile ilgili çok önemli düzenlemeler yaptık. Şimdi de Malatya’da bir proje üzerinde çalışıyoruz. Özellikle tüm Türkiye’den davet edebileceğimiz yaşlılarımızı ağırlayacağımız bir yaşlılar köyümüz olsun istiyoruz. Bununla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımız çalışmalarını yapıyorlar. İnşallah bu konuyu en kısa sürede sonuçlandıracağız” şeklinde konuştu.
Çalık konuşmasında Başbakan Binali Yıldırım’ın bugün açıkladığı yeni ekonomi paketini de değerlendirerek, “Bu pakette özellikle yeni yatırımcılarımızın Türkiye’ye gelişi ve onlara sağlanacak kolaylıklar konusunda çok önemli düzenlemeler var. Bununla birlikte şehit ailelerimiz ile ilgili olarak da çok önemli düzenlenmeler var. Eskiden şehit ailelerinin atamaları senede iki kez yapılıyordu ama Başbakanımızın aldığı kararla artık şehit aileleri ne zaman atama talep ederlerse bu atama ananda gerçekleşecek. Şehit ailelerimiz ayrıca ÖTV’siz araç satın alabilecek. Bunun gibi daha birçok güzel düzenleme var, tüm bu düzenlemelerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Çalık konuşmasının sonunda Malatya Huzurevinde kalan yaşlıları Antalya’ya tatile götüreceklerini belirterek, “Buradaki yaşlılarımız daha önce bizlerden tatil talep etmişlerdi. Nasip olursa Eylül ayında sağlığı elveren bütün yaşlılarımızı Antalya tatile götüreceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.