Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya hazır

Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki programı öncesi bütün hazırlıklar tamamladı. AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Alanımız ve kalbimiz geniş, bütün Bursa’yı FSM Bulvarı Hastane Meydanı’na sığdırabiliriz"...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya hazır

Bursa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki programı öncesi bütün hazırlıklar tamamladı. AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Alanımız ve kalbimiz geniş, bütün Bursa’yı FSM Bulvarı Hastane Meydanı’na sığdırabiliriz" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarınki (pazar) programı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Büyük günün yarın olduğunu ifade eden Ayhan Salman, "Saat 14.00 itibariyle cumhurbaşkanımızı Bursa’da coşkuyla vatandaşlarımız ve teşkilatlarımızla beraber karşılayacağız. Bir hafta, 10 gün önce bu müjdeyi aldıktan sonra süratle çalışmalarımıza başladık. Salona cumhurbaşkanımıza sevgimizi, coşkumuzu sığdıramayacağız. Onun için salonun önünde de önemli bir kalabalık ve coşkuyla cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Bursa’yı teşrif ettikten sonra önce kalabalığa hitap edecek, ardından devam eden kadın kolları kongremizde konuşacak. Biz televizyon programlarıyla, gazetelerle, bilbordlarla, sosyal medya üzerinden mesajlarla vatandaşımızı bilgilendiriyoruz. Yarın bütün Bursa’yı dünya liderimiz ve cumhurbaşkanımızı karşılamak için FSM Bulvarı Hastane Meydanı’nda bekliyoruz" diye konuştu.

"Alanımız ve kalbimiz geniş"

Bursa’nın yarınki trafik durumu ile alakalı bilgiler veren Salman, şu ifadeleri kullandı:

"Yarın FSM Bulvarı ve diğer yollar açık olacak. Miting alanı ve çevresinde güvenlik tedbirleri alınacak. Meydan aslında bir miting için uygun. Park yerleri de mevcut. Çevreye asgari rahatsızlık verilerek, yollar fazla kapatılmadan trafik çözülecek. Alanımız ve kalbimiz geniş, bütün Bursa’yı oraya sığdırabiliriz."

"Bütün Bursa’yı miting alanına bekliyoruz"

Salman, "Salonun kapasitesi 8-10 bin kadar. Ama dışarısı çok geniş, bütün Bursa’yı sığdırabiliriz. Biz bütün Bursa’yı miting alanına davet bekliyoruz. Dışarıdaki sayıyı düşünemiyoruz" açıklamasında bulundu.

"Heyecanımız meydana yansıyacak"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımıza ulaşmak adına vatandaşlarımıza bazı kolaylıklar sağladık. Saat 10.00 ila 20.00 arası metro hatlarımız tamamen ücretsiz. İstasyondan indikten sonra vatandaşlarımızın miting alanına ulaşmasıyla alakalı ücretsiz ring seferleri yapılacak. Yarın hava durumunda herhangi bir soğuk ve yağış gözükmüyor. Hava durumu ne olursan olsun biz cumhurbaşkanımızı karşılamak için heyecanlıyız. O heyecanımız alana yansıyacak. Heyecanımızı, derdimizi, Bursa ile alakalı konuları cumhurbaşkanımıza aktaracağız."

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, "Salona girişler 11.00’da başlayacak. Baştan güvenlik tedbiri alınacak. Salonumuz 17 ilçeden kadın kolları teşkilatımız ile dolacak. Onun haricinde dışarıdan gelmek isteyen bütün vatandaşlarımıza kapımız açık. Katılım sadece kadın noktasında olmayacak. Kadın ağırlıklı bir kongre olacak, ama engellememiz veya şartımız yok. Kadın, erkek herkese açığız. İçeride ve dışarıdaki mitingte bir kısıtlama yok" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.