Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozdağ, Doğan medyasını ve HDP'yi hedef aldı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırşehir Belediyesi'nin Şehirlerarası Otobüs Terminalinin (ŞOT) açılışını yaptı. Bozdağ, açılış töreninde yaptığı konuşmada özellikle Doğan medyasını ve HDP'yi...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozdağ, Doğan medyasını ve HDP'yi hedef aldı
AK Parti Yozgat Milletvekili ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kırşehir Belediyesi'nin Şehirlerarası Otobüs Terminalinin (ŞOT) açılışını yaptı. Bozdağ, açılış töreninde yaptığı konuşmada özellikle Doğan medyasını ve HDP'yi hedef aldı.

Bozdağ, "Yeni projenin adı HDP’dir. El birliği ile uğraşıyorlar HDP’yi barajı geçirmek için. PKK terör örgütü, HDP’yi sevecen, şirin göstermek için uğraştı. Tehdit ederek, korkutarak yapmak için çalıştığı gibi, öte yandan ulusalcı çevreler, HDP’yi şirin göstermek için medyasıyla, bütün güçleriyle çalışıyorlar.
Çok açık, Türkiye son 13 yılda, siyasi istikrar, güçlü iktidar iyi yönetimle büyüdü. Eğer, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yolu kesilmezse Türkiye’yi tutamayız diye dışarda endişe eden uluslararası çevreler var. Kukla hükümetler istiyorlar. Kukla iktidarlar istiyorlar. İstikrarsız bir Türkiye istiyorlar. Yönetilemez, önünü göremez bir ülke istiyorlar. Onun için ne lazım AK Parti'nin önünü kesmek lazım. Şimdi beceremediler, 17-25 Aralık olmadı, Gezi olmadı, Kobani olmadı, 30 Mart 2014 olmadı, 10 Ağustos 2014 olmadı. Şimdi herkes bir araya geldi, bu seçimde bunu yapmak istiyorlar. Nasıl yapacaklar? HDP barajı geçerse en fazla vekil AK Parti'den gider, dolayısı ile AK Parti 330’un altına düşer veya 276’nın altına düşerse bizim için kaymaklı kadayıf olur diyorlar. Eğer HDP barajı geçemezse Türkiye’nin sokaklarını ve meydanlarını terörize etmek için bunu kullanıyorlar. Kazan kazan politikası uyguluyorlar. Kazansa da HDP biz kazançlıyız, kaybetse de, bunu yapanlar biz kazançlıyız diyorlar. Allah’ın izniyle bunlar Dimyat’a pirince giderken, evdeki bulgurdan olacaklar. AK Parti'yi 330’un altına çekelim diye uğraşırken, bu Doğan medyası, HDP’si, paraleli, öbürü, berikisi, Allah’ın izniyle bizim 330’un üzerinde bir sayıyla Parlamento'da temsilimize yol açacaklar." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.