Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binali Yıldırım: "Hedef Gösteren Açıklamalar Teröre Hizmet Eder"

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara’da meydana gelen iki ayrı patlamaya ilişkin, "Başkent’in göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. Hedef gösteren açıklamalar teröre hizmet...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara’da meydana gelen iki ayrı patlamaya ilişkin, "Başkent’in göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. Hedef gösteren açıklamalar teröre hizmet eder" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili adayı ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara’da Tren Garı önünde meydana gelen iki ayrı patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Ölenlere Allah’tan rahmet dileyen Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajları verdiği açıklamasında, "Başkent’in göbeğindeki bu patlama birliğimize, kardeşliğimize yöneliktir. 30 canımızı kaybettik. Gün etle tırnak olma, provokasyonlardan uzak durup kenetlenme günüdür. Hedef gösteren açıklamalar teröre hizmet eder. Vahşet, kan ve gözyaşı isteyenleri sevindirir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaralarını saracak güçtedir. Başka ülkemiz yok. Hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Bu saldırıları yapanları ortaya çıkarmak boynumuzun borcudur. Bu elbette ölen canlarımızı geri getirmez, ancak acımızı hafifletecektir. Bu acı olay nedeniyle milletvekili olduğum İzmir’de seçim çalışmalarına bir süre ara vererek gelişmeleri takip etmek ve değerlendirme yapmak üzere Ankara’ya gideceğim. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.