Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Binali Yıldırım Diyarbakır’a Gitti

AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’a hareket gitmeden önce terör belasının Türkiye’nin gündeminden çıkartılacağını söyledi.Diyarbakır’a gitmeden önce Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gazetecilerin sorularına...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’a hareket gitmeden önce terör belasının Türkiye’nin gündeminden çıkartılacağını söyledi.
Diyarbakır’a gitmeden önce Ankara Esenboğa Havaalanı’nda gazetecilerin sorularına cevap veren AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bölge milletvekillerimizle Diyarbakır’a gidiyoruz. Diyarbakır’da kalleşçe patlayıcı yüklü kamyonetin infilak ettirilmesi sonucu maalesef 16 vatandaşımız şehit oldu. O derece büyük bir patlama ki, vücutları bile tek parça olarak toplanamadı. Şimdi oraya bakanlarımız, milletvekillerimizle beraber gideceğiz, acılarını paylaşacağız, yanlarında olduğumuzu, terör belasının ülkemize ne kadar büyük acılar yaşattığını milletimizle paylaşacağız. Millet rahat olsun, emin olsun bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkartmaya karalıyız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.