Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı’nda Devir-teslim Töreni

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Ben bunu bir ayrılık olarak görmüyorum, müştereken birlikte çalışacağız" dedi.Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65’inci hükümette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevine...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Ben bunu bir ayrılık olarak görmüyorum, müştereken birlikte çalışacağız" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65’inci hükümette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevine getirilen Faruk Özlü, görevi yeni hükümette Milli Savunma Bakanlığı görevine getirilen Fikri Işık’tan devraldı.
Işık, çalışma arkadaşlarına özverilerinden dolayı teşekkür edip helallik isteyerek, "Ülkemize, milletimize hizmet etmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadık. İnanıyorum ki Sayın Bakanımız aldığı bu çıtayı çok daha üstlere çıkaracaktır. Bürokrasi deneyimi dolayısıyla sizinle benden çok daha iyi iletişim kuracağına inanıyorum. İşini çok iyi bilen, işin ehli bir arkadaşımızın bakanlık görevine getirilmiş olması benim için büyük bahtiyarlık. Görevimi Sayın Bakanımıza gönül rahatlığıyla devrediyorum" ifadelerini kullandı.
Işık ile sürekli istişare içerisinde olup bilgi alacağının altını çizen Özlü ise, "Aynı kabinede, aynı hükümette beraber çalışacağız. Ben bunu bir ayrılık olarak görmüyorum, müştereken birlikte çalışacağız. Devraldığım görevin öneminin bilincindeyim" şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak 25 Aralık 2013’ten beri görev yapan Işık, Özlü’ye görevi teslim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.