Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü, Akçakoca’da İftara Katıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde iftar programına katıldı.İftar programına Bakan Özlü’nün yanı sıra Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü, Akçakoca’da İftara Katıldı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde iftar programına katıldı.
İftar programına Bakan Özlü’nün yanı sıra Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Özlü, yüzlerce kişi tarafından Karatavuk köyünde karşılandı. Büyük ilgiyle karşılaşan Bakan Özlü, iftar sofralarında vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
Bakan Özlü, yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sağlanması için önemli olduğunu söyledi. Özlü, "Seçim çalışmaları sebebiyle buraya birçok kez geldim. Gece yarısı bu köye geldiğimde köy kahvesinde karşılanmıştım beni yabancı dil konuşarak karşılamışlardı. Buradaki köy sakinlerinin çoğu yurt dışında gurbetçi olarak çalışıyor. Yabancı dilleri çok gelişmiş. Seçim öncesi yaptığımız çalışmalarda bu köyde örneğini yaşadık. Kahvehanede bir köy sakini beni yakından tanıdığını, ’face to face’ olarak ilk kez gördüğünü söylemişti. Buna çok şaşırmıştım" diye konuştu.
Konuşmasının ardından kılınan namaz sonrası köyden ayrılan Bakan Özlü, Kaynaşlı ilçesine doğru hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.