Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Sertler Disiplin Kurulu’na Sevk Edildi

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler’in "partiden ihraç" istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi.İddialara göre, geçtiğimiz günlerde 2’nci dönem Bilecik İl Genel Meclis Başkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Sertler Disiplin Kurulu’na Sevk Edildi
Bilecik İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Bozüyük İl Genel Meclis üyesi Oğuz Sertler’in "partiden ihraç" istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
İddialara göre, geçtiğimiz günlerde 2’nci dönem Bilecik İl Genel Meclis Başkanlığı için seçimlerde parti yönetiminin mevcut başkan Serkan Yıldırım ile devam kararının alınmasının ardından seçim günü adaylığını koyarak muhalefet üyelerinin de desteğini alarak Bilecik İl Genel Meclis Başkanı olan Oğuz Sertler, Disiplin Kurulu’na sevk edildi. AK Parti Merkezi İlçe Başkanlığı görevinden AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen ve geçtiğimiz günlerde yeni yönetim oluşturan Fikret Karabıyık, dün yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantı sonucu parti kararına uymayarak İl Genel Meclis Başkanlığı için aday olan Oğuz Sertler’in akıbetinin konuşulduğu ve Disiplin Kurulu’na sevk edildiği öğrenildi. Oğuz Sertler’in partiden ihraç olup olmayacağının önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezi’nin vereceği karar doğrultusunda netleşeceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.