Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bigadiçli muhtarlar TBMM’de

Bigadiç ilçesinde görev yapan 75 muhtar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti gurup toplantısına katıldı.Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, mahalle muhtarları ile birlikte Ankara’da...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bigadiçli muhtarlar TBMM’de

Bigadiç ilçesinde görev yapan 75 muhtar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti gurup toplantısına katıldı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, mahalle muhtarları ile birlikte Ankara’da meclis ziyareti yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti Grup Toplantısının bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Avcu ve 75 mahalle muhtarı hatıra fotoğrafı çektirdiler. Muhtarlar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile tanışma fırsatı buldular.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı ve Kasım Bostan, Belediye Başkan İsmail Avcu ile bir araya gelerek ilçemizde yapılacak yatırımlar hakkında görüşmeler gerçekleştirdiler.

Mahalle muhtarları Ankara ziyaretlerinin devamında Beştepe Millet Camii Kongre ve Kültür Merkezini ziyaret etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.