Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyaz TV İle Kılıçdaroğlu Ailesi Arasında Lüks Yat Tartışması

CHP Genel Merkezi, Beyaz TV’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun dün gece lüks bir yatta görüntülendiğine ilişkin haberini yalanladı.Beyaz TV’nin haberinde, İlgezdi çifti, Selvi Kılıçdaroğlu...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Merkezi, Beyaz TV’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun dün gece lüks bir yatta görüntülendiğine ilişkin haberini yalanladı.
Beyaz TV’nin haberinde, İlgezdi çifti, Selvi Kılıçdaroğlu ve kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun aynı teknede olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre, görüntü alan kameraman da engellenmişti. Bu haber üzerine CHP Genel Merkezi’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Beyaz TV kanalında Sayın Genel Başkanımızın eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu’nun dün gece ‘lüks bir yatta görüntülendiği’ne ilişkin yalan ve iftira dolu mesnetsiz bir haber yayınlanmıştır. Sayın Selvi Kılıçdaroğlu dün gece habere konu olan saatlerde Sayın Genel Başkanımızla birlikte Bilkent Odeon’da sahnelenen Nazım Hikmet Oratosyosu’nu izlemiştir. Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu, Sayın Fazıl Say’ın besteleyip Sayın Genco Erkal’ın seslendirdiği Nazım Hikmet Oratoryosu’nun bitişinde sanatçıları tebrik ederek bir süre kendileri ile görüşmüştür. Yalan ve iftira dolu mesnetsiz habere ilişkin yayın yapan televizyon kanalı ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.