Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Benim Anayasam’ İkinci Baskıda"

Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel, Cuma gününden itibaren dağıtımı süren ’Benim Anayasam’adlı kitapçığın ikinci baskıya geçtiğini söyledi.Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel, Cuma gününden itibaren...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Benim Anayasam’ İkinci Baskıda"
Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel, Cuma gününden itibaren dağıtımı süren ’Benim Anayasam’adlı kitapçığın ikinci baskıya geçtiğini söyledi.
Diriliş Başkanları Derneği Başkanı Hasan Türksel, Cuma gününden itibaren 4 ülkede dağıtımı süren ’Benim Anayasam’adlı kitapçığın ikinci baskıya geçtiğini dile getirdi. Türksel, bazı siyasi partilerden önde gelen isimlere de posta yolu ile gönderilen kitapçıkların, gelen talepler üzerine ikinci baskıya gireceğini belirterek "Eminim ki dünyada ilk defa kendi anayasasını yazacak olan millet Türk Milleti olacaktır. Böyle bir projeyi halka indirmek halkla bütünleşmek halkı bilinçlendirmek bize nasip olduğu için Allah’a hamd olsun. "Öncülük ettiğimiz Fehmi Demirbağ projesi olan ’Benim Anayasam’ adlı proje 4 ülkede 62 ilde 100’ün üzerinde ilçede dağıtımı yapıldı. Halkın kendi anayasasını yazması için boş bir kitapçık dağıtan dernek üyeleri 5 sayfalık bildirimden sonra kitabın boş sayfalarına kendi el yazıları ile doldurarak kendi istek ve arzuları ile düşünce ve fikirlerini yazarak kargo ile Diriliş Başkanları Genel Merkezi’ne yollayacak.Türkiye Hukukçular Platformu’nun da destek verdiği proje öncelikle akademisyenler ve hukukçulara sunuldu. Cuma günü yurdun bir çok ilinde aynı anda dağıtımına başlanılan kitaplar ilk etapta 500 bin adet olarak basılarak halka dağıtıldı. Aynı zamanda afiş broşür gibi çalışmalarda yapılarak ilerleyen dönemlerde il temsilciliklerinin düzenleyeceği panellerinde duyurusu yapıldı"şeklinde konuştu.
Eyüp Sultan Camisi’nde Cuma Namazını kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ’Benim Anayasam’ kitapçığını veren Diriliş Başkanları Kadın Kolları Başkanı Handan Özdoğan ise dağıtımlarda olumlu yanıtlar almayı umduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.