Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP’liler adliye önüne siyah çelenk bıraktı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Düzce İl Teşkilatı üyeleri, takipsizlik kararı verilen Muhsin Yazıcıoğlu davasıyla ilgili olarak Düzce Adliyesi önüne siyah çelenk bıraktı. BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, “Karara itiraz edeceğiz” dedi.Helikopter...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP’liler adliye önüne siyah çelenk bıraktı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Düzce İl Teşkilatı üyeleri, takipsizlik kararı verilen Muhsin Yazıcıoğlu davasıyla ilgili olarak Düzce Adliyesi önüne siyah çelenk bıraktı. BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, “Karara itiraz edeceğiz” dedi.
Helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili davada takipsizlik kararı verilmesi teşkilatları harekete geçirdi. Düzce il teşkilatı da Düzce Adliyesi önüne siyah çelenk bıraktı.
BBP İl Başkanı Engin Bedir, “Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının şehadetiyle sonuçlanan olayın suikast ve sabotaj olduğu yönündeki kuvvetli şüphelerin üzeri karartılarak ve şüpheliler aklanarak dava dosyası hakkında takipsizlik kararı verildi. 2014 yılında dava dosyasına takipsizlik kararı verilmişti. Lakin bu duruma itiraz edildi, o dönemde itiraza bakan Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına müracaat edildi. Bu mahkeme verilen takipsizliği usul ve yasaya aykırı olduğu gerekçesiyle kaldırmış davanın devamına hükmetmişti. Yine 15 günlük yasal sürecin sonunda Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine itiraz yapılacak. İnanıyoruz ki yanlış hesap Bağdat’tan dönecektir. Biz inanıyoruz ki hala bu ülkede vicdanı ile karar verecek hakimler vardır. Bu dava dosyası onlarca saçma sapan gerekçelerle ve asılsız mesnetlerle dolu. Sadece bunların bir tanesini ele alarak bunun ışığında dosyaya takipsizlik kararı verenlere sesleniyoruz. Bu dosyayı kapattıklarını zannedenler şunu unutmasın; Muhsin Yazıcıoğlu’nun gölgesi uzun süre bu topraklarda dolaşacaktır. Fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor bu gün. Zamanı gelince bu sürecin adil bir şekilde yürütüleceğinden ve üzeri örtülmeye çalışılan gerçekler ile adalet arasında tüm engellerin ortadan kaldırılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Sizler hangi kararı alırsanız alın, bizler; onun fikirlerini, düşüncesini, siyasi misyonunu hareketini yaşatmaya ve sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.