Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP'li Çayır: Topçu'nun bakan yapılması siyasi bir oyun, bu oyuna gelmeyeceğiz

BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, seçim hükümeti kabinesinde Yalçın Topçu'nun Kültür ve Turizm Bakanı olmasının siyasi bir oyun olduğunu söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'yu Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, seçim hükümeti kabinesinde Yalçın Topçu'nun Kültür ve Turizm Bakanı olmasının siyasi bir oyun olduğunu söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'yu Kültür ve Turizm Bakanı yaparak seçmen nezdinde bir mesaj verme amaçlı olduğunu belirten Çayır, hiç bir Alperen ve BBP gönüllüsünün böylesi seviyesiz bir siyasi entrikaya kanmayacağını kaydetti.

'Basit dünya menfaatleri ve makamları için ulvi davaların satılamayacağını' belirten Çayır, yel kayadan ne koparırsa Topçu'nunda partilerinden onu koparacağını ifade etti.

Merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi ilkelerinin kara sevdalıları olarak insanlığa hizmet etmede davalarını üç beş kuruşluk dünya menfaatlerine ve bir kaç aylık koltuğa satılmayacağının bilincinde olduklarını belirten Çayır, "Topçu'nun bakan yapılması AK Parti'nin 7 Haziran seçimi yenilgisi sonrası BBP'nin oylarına gözünü diktiğini gösteriyor. BBP'liler olarak AKP'nin bu oyununa gelmeyeceğiz. Topçu'yu bakanlık koltuğuna oturtarak BBP'lilere gözboyacılığı yapacaklar. Kültüre bir şey diyemem ama hayatında Antalya'ya bir kaç defa gelen bir kişinin turizm adına ne yapacak merak ediyorum. AKP'nin bu tür kirli siyaset tezgahlarının nereden planlandığını milletimiz çok iyi biliyor. Bu oyuna BBP'ler gelmeyecek." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.