Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Yazıcıoğlu’nu Anıyor

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anıyor.Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün üstünden 7 yıl geçtiği bildirilen açıklamada, "7 yılda 7 mahkeme...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı, 7 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anıyor.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün üstünden 7 yıl geçtiği bildirilen açıklamada, "7 yılda 7 mahkeme oldu. Muhsin başkanın lehinde karar veren hakimlerin, savcıların rütbeleri düşürüldü, aleyhinde karar veren, yani davanın kapatılmasını isteyen hakimlerin, savcıların rütbeleri yükseltildi. Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, "Keçiler mi söktü" dediği GPS cihazını sökenler, hükümet tarafından PKK/KCK teröristlerinin serbest bırakılması için çıkartılan torba kanunu ile serbest bırakıldı. Muhsin Yazıcıoğlu olayı ‘Namus borcumuzdur’ diyen dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile ’Muhsin başkan ile kardeşlik hukukumuz var diyen Erdoğan’ın bu hadise ile alakalı olarak en ufak bir çaba göstermemelerini nasıl izah edeceğiz? Özel yetkili mahkeme tarafından yürütülmesi gereken bir davada neden apar topar özel yetkili mahkemeler kaldırıldı? Muhsin Yazıcıoğlu yaşıyor hastaneye getiriliyor bilgisini veren istihbarat yetkilileri/emniyet müdürleri neden hesap vermiyor? Gazeteci İsmail Güneş çenesi kırılmış halde bulundu, çenesi kırık kişi dakikalarca nasıl telefon görüşmesi yapar? Yoksa bulunduktan sonra mı çenesi kırılmış? Radar görüntülerini mahkemeler istemelerine rağmen hala bu görüntüler neden verilmiyor? Muhsin başkanın evrak çantası, telefonu, sim kartı neden hala kayıp? Bu ve bunun gibi yüzlerce şüpheli soru, kanıt bulunmasına rağmen, ’Kazadan kaza çıkartmayın’ diyen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım neye dayanarak bu açıklamayı yaptı? Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte vefat eden 5 arkadaşının hakkını arayacağız" denildi.
24-26 Mart 2016 arasında Kent Meydanı’nda Muhsin Yazıcıoğlu’nun Bursa ziyaretleri konulu fotoğraf sergisi açılacak. 27 Mart 2016 günü saat 13:00’de Ördekli Kültür Merkezi’nde Yazıcıoğlu sempozyumu gerçekleştirilecek. Aynı gün akşam namazının ardından Ulucami’de mevlit okutulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.