Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ, FİDAN YAZICIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bir süre önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastanede tedavisi devam eden Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.BBP’nin kurucu genel...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ, FİDAN YAZICIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bir süre önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastanede tedavisi devam eden Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
BBP’nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun 92 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu, geçirdiği kalp krizinin ardından bir süre önce Numune Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Hayati tehlikeyi atlatan anne Yazıcıoğlu’na BBP Genel Başkanı Mustafa Destici geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Partiler ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Destici, Yazıcıoğlu ile bir süre sohbet ederek durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Destici, “Ben sadece şahsım adıma değil, bütün camiamız adına, Büyük Birlik Partililer adına, Alperen Ocaklı kardeşlerimiz adına, rahmetli başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri adına buradayız. Geçmiş olsun dileklerimizi, bütün camiamızın dualarını ve kendi dualarımızı biran önce şifa bulması için sağlığına kavuşması için ettiğimiz duaları kendisiyle paylaştım. Rabbim inşallah daha hayırlı ömürler verir. Kalp krizi ile hastaneye geldi. Kendisine stent takıldı. Bu stent takılma işleminden sonra durumu kötüleşince yoğun bakıma alınmıştı. Durumunda iyileşme oldu, tekrar servise çıkartıldı. Ama tekrar bir orta seviyede kötüleşme oldu, tekrar yoğun bakıma alındı. Orada şuanda çok titiz bir şekilde yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Kendisinin şuuru açık, bizimle de rahat konuşamıyor ama geleni gideni tanıyor, tepki veriyor. Ümit ediyoruz ki inşallah kısa süre içerisinde buradaki tedavi olumlu netice verir ve biran önce sağlığına kavuşur. Kendisi bizi görünce hem mutlu oluyor, hem hüzünleniyor. Kendisine dedim sadece şahsım adına değil, Muhsin başkanımız içinde buradayız. Hem ona dua ediyoruz, hem size dua ediyoruz. Onu sevenlerin, sizi sevenlerin duası sizlerle birlikte dedim. Kendisi çok mutlu oldu” dedi.
Fidan Yazıcıoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Doktor Halil Kol ise, “Sol ana damarında tıkayıcı bir lezyon olduğundan dolayı stent takıldı. Yalnız yaş itibariyle gerek tıkanıklık bölgesi, gerek tıkanıklık bölgesinin daha uzak bölgelerinde tıkanıklıklar vardı ve yüzde 40 oranında bir açılma sağlanabildi. Daha sonrası itibariyle yoğun bakım sürecine giren hastamız durumunda doktorlarımızın da gayretiyle düzelme olunca kardiyolojik kliniğine yatırıldı. 2 günlük takipleri ve tedavileri neticesinde tekrar ileri seviyelerdeki tıkanıklıklar olduğundan dolayı yoğun bakım sürecinde değerlendirilmesi ve bu sürecin orada takip edilmesi daha uygun görüldü. Şuan için tekrar yoğun bakımda takibi ve tedavisi yapılmakta olan hastamızın bilinci açık, hastamız iletişim kurabiliyor” şeklinde konuştu.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğu, ziyarete gelenlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.