Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Genel Başkan Yardımcısı Çayır, Fethullah Gülen’e seslendi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, "ABD’nin kanatları altında oturarak, ’Beni sevenler belki bu işi yapmış olabilir’ diyen zata sesleniyorum, masumsan gel hesap ver" dedi.BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, "ABD’nin kanatları altında oturarak, ’Beni sevenler belki bu işi yapmış olabilir’ diyen zata sesleniyorum, masumsan gel hesap ver" dedi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır’ın da katılımıyla BBP’li bir grup, FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için Güvenpark’ta toplandı. BBP’li grup adına basın açıklaması yapan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, "Tarihimizde ilk kez bir darbeye kalkışılması sonucunda milletimizin dirayeti, karşı koyması ve iradesiyle bertaraf edilmiştir" dedi.
"Darbenin panzehiri halkın sokağa çıkmasıdır" diyen Çayır şöyle devam etti:
"Halkın sokağa çıkmasını, görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun darbeye karşı dik duruş göstermesini istedik. Darbecilerin kimliği ortaya çıkmıştır. Resmen bu hareketi yapan Fethullah Gülen’in başında bulunduğu paralel yapıdır."
"Amerika seni teslim etmeden önce adam gibi gel mahkemelerin huzuruna, adalete sığın"
Çayır, Fethullah Gülen’e seslenerek, "ABD’nin kanatları altında oturarak, ’Beni sevenler belki bu işi yapmış olabilir’ diyen zata sesleniyorum, masumsan gel hesap ver. ABD’nin kanatları altında oturma artık yeter. Burada binlerce insan eziyet çekerken, burada kaos oluşurken, burada helikopterlerle insanlar öldürülürken, Millet Meclisi bombalanırken sen Amerika’da oturacaksın, keyif çatacaksın. Bu düpedüz bir ihanettir. Onun için Amerika seni teslim etmeden önce adam gibi gel mahkemelerin huzuruna, adalete sığın. Geleceksin, hesap vereceksin. Takke düştü, kel göründü" ifadelerini kullandı.
Çayır, bunun oyun olduğu yalanına kimsenin inanmayacağını ve Cumhurbaşkanı’nın kendi ölüm emrini vermesinin çok saçma olduğunu vurgulayarak, "Böyle komplo teorileriyle var olanı basitleştirmeye kimsenin hakkı yoktur" diye konuştu.
Çayır, partili 3 il yöneticisinin de şehit edildiğini, darbecilerden kendilerinin de davacı olduklarını ve şikayet dilekçesi vereceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.