Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı'dan bayram mesajı

Dünyayı saran virüs nedeniyle camilerin ibadete kapatılması nedeniyle Ramazan ayını hüzünlü geçirdiklerini ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı; Öncelikle, Fiziki Mesafeyi Koruyacağız, Tüm kurallara uyacağız, ancak İnancımızın ve kültürümüzün gereği bizler bu dönemde sosyal yakınlığımızı daha da arttıracağız dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı'dan bayram mesajı

Alfatlı mesajında;

“Öncelikle, Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin manevi iklimini idrak edip bayrama ulaşmamızı nasip eden Cenab-ı Allah’a hamd, ve alemlere rahmet olarak gönderdiği, Resul-ü Ekrem Efendimize salat ve selam ederek; Necip Milletimiz ‘in, dünya Türklüğünün ve İslam aleminin, mübarek Ramazan Bayramını, hayırlara vesile olması dileklerimle tebrik ediyor ve kutluyorum.” Diyen  Alfatlı;Tüm tedbirlerin alınması kaydıyla Bayram Namazı kılınmasına müsaade edilmesini istedi.

DOĞU TÜRKİSTAN’DAN GAZZEYE

                Alfatlı, Doğu Türkistan'dan Gazze'ye, Kırım'dan Türkmeneli'ne, Türk ve İslam Coğrafyalarında zulüm ve işgal altında bir bayram daha yaşamak zorunda kalan kardeşlerimizin acısını-sızısını her daim yüreğimizde hissettiğimizi, kurtuluşları için sonuna kadar yanlarında olduğumuzu ifade ederek selam olsun diyorum. İfadelerini kullandı.

 KAHRAMAN, SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ VE GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ

Alfatlı , “Bu Ramazan ayında, Pandamide özverili bir şekilde  mücadele eden, tüm sağlık çalışanlarımıza, yardımlaşma duygusu içerisinde ihtiyaç sahiplerini unutmayan  vatandaşlarımıza, şükranlarımı arz ediyorum Bizim güvenliğimiz için, hayatları pahasına görev yapan,sağlık görevlileri, asker ve polis, tüm güvenlik görevlilerimizin mübarek Ramazan Bayramını ayrıca kutluyorum.

                 Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Sokağa çıkma tedbirlerinin uygulandığı günlerde, Çalışmalarına devam eden, küçük dokunuşlarla da olsa Bursa’mızın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorunu konusunda faaliyetlerini devam ettiren Belediyelerimize ve her türlü yardım faaliyetlerinde cansiperhane çalışan gerek, belediyelerimiz, g erekse de ALPEREN OCAKLARIMIZ ve Partililerimiz başta olmak üzere tüm Vefa sosyal destek çalışanlarına ve yardım kurumlarına  ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

    Türk İslam kültürünün ve inancının gereğini yerine getiren Aziz vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum diyerek, sözlerini, Büyük Birlik Partisi kurucularından, Türk Halk Şiirinin önde gelen isimlerinden rahmetli Abdürrahim Karakoç’un dizeleriyle sonlandırdı.

Alem-i İslam’a rahmet su gibi aksın, bayram olsun bayramlarımız.

Evleriniz cennet kokusu gibi koksun, Bayram olsun bayramlarımız.

Uygur, Kazak, Kırgız, Azeri’nizle gitmesin gardaşlık nazarınızdan

Zalimler zulmünü üzerinizden çeksin, bayram olsun bayramlarınız.

Şehide toprağın hürmet-i aşkı anadan fazladır şefkat-i aşkı

Rabb’im yüreklere ülfeti aşkı soksun, bayram olsun bayramlarımız.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.