Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Başkanı Destici: “Terör Kimden Gelirse Gelsin Karşıyız”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından vurularak öldürülen savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine başsağlığı diledi. Destici, terörün kimden gelirse gelsin, buna karşı...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 01:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından vurularak öldürülen savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine başsağlığı diledi. Destici, terörün kimden gelirse gelsin, buna karşı olduklarını belirterek, “Terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından vurularak öldürülen savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ailesine başsağlığı diledi. Destici hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Öncelikle çok üzüntülüyüz. Savcımıza Allah’tan rahmet diliyoruz, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Hiçbirimizin kabul edemeyeceği ve hep birlikte lanetleyeceğimiz bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Öncelikle bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Babayı çok metanetli gördüm. Allah sabrını artırsın. O teröristlerin adliyeye ve savcının odasına nasıl girdikleri, eylemi nasıl gerçekleştirdikleri ileride aydınlatılacaktır. Ancak bilinen şu ki, ilk teröristlerle konuşan savcıların aldığı duyuma göre savcıyı rehin alıyorlar. Savcı da hemen telefona sarılıyor doğru mudur diye. Telefonu da teröristler açıyor ve orada kararlılıklarını görmüştük, gerçekten savcımızı öldürmek için gelmişler. Tabi bir takım taleplerinin belirledikleri dakikalar içerisinde yerine getirmedikleri taktirde savcımızı öldüreceklerine dair net beyanda bulunmuşlar. Sonrasında içeriden silah sesleri gelince de, emniyet güçlerimiz operasyonun başlattılar ve netice ortada. Tekrardan başımız sağ olsun diyorum” dedi.
“TERÖR KİMDEN GELİRSE GELSİN BUNA KARŞIYIZ”
Hiçbir savcının başına böyle bir olay gelmemesini istediklerini ifade eden Destici, “Terör kimden gelirse gelsin, buna karşıyız ve terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerektiğini düşünüyorum. Burada hep birlikte devletimizin, hükümet ve güvenlik güçlerimiz ile adliye camiamızın yanında olmamızı ve teröre karşı hep birlikte bir yürek olarak yumruk gibi ortak bir mücadelede tavır sergilememiz gerektiğini düşünüyorum. Biz bu anlamda teröre karşı net duruşumuzu da göstermek adına bugün buradayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.