Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.Muhtarlık teşkilatının yerel yönetimi ile vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenen bir kurum olduğuna dikkat çeken Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, mesajında...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yılmaz, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Muhtarlık teşkilatının yerel yönetimi ile vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenen bir kurum olduğuna dikkat çeken Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Muhtarlık teşkilatı yerel yönetim ve vatandaşlar arasında önemli görevler üstlenen bir kurumdur. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan Muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Kozlu Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güzel duygu ve düşüncelerle bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.