Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürkan’dan Kaymakam Yılmaz’a veda yemeği

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanan Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’a veda yemeği verdi.Battalgazi Kaymakamı iken Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanan Vedat Yılmaz’a,...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Gürkan’dan Kaymakam Yılmaz’a veda yemeği

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanan Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz’a veda yemeği verdi.

Battalgazi Kaymakamı iken Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanan Vedat Yılmaz’a, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından veda yemeği verildi. Yemekte konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vedat Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Memuriyetin bir cilvesi var. Yeni atamalar yapılır. Gittikleri yerde yeni dostluklar edinirler. İşiyle uğraşmaya devam eder. Kamu hizmetini yürütür. Tabi kamunun hizmeti bitince de başka bir yerde görevlendirilir. Ayrılıkların hepsi zordur ve hüzünlüdür. Kaymakamımızla 3 yıl gibi bir süre boyunca çalışma fırsatımız oldu. Bu süre içerisinde hakikaten kendisi de gece gündüz demeden gerek bizim programlarımızda ve gerekse Battalgazi için yapılması gereken iş ve işlemlerde gayret ve çaba gösterdi. Biz kendilerine Battalgazimize, Malatyamıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise, 2014 yılının Eylül ayında Battalgazi Kaymakamlığı görevine başladığını belirterek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Yılmaz, “Biz asla bir siyasi olarak düşünmedik. Bir çalışma arkadaşımız gibi düşündük. Devletin kurumlarının başında bulunan bir amir gibi düşündük. Bu süre zarfında iyi ve kötü günlerimiz oldu. Kalbini kırdığımız insanlar olabilir. Onlardan haklarını helal etmelerini istiyorum. Başkanım da benden istedi ama benim kimsede bir hakkım yok. Varsa da helal olsun. İyi kötü çalıştık gayret gösterdik” şeklinde konuştu.

Konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Kaymakam Yılmaz, FETÖ ile mücadele vurgusu yaparak “Eğer iyi bir ülke ve devlet istiyorsak, iyi bir yönetim istiyorsak, her şeyden önemlisi adalet istiyorsak, FETÖ ile mücadeleye devam etmeliyiz diye düşünüyorum. Bunların yapmış oldukları hainlikleri artık herkes öğrendi. Fazla bir şey daha söylemeye gerek yok. Tüm melanetleri yapmışlar. Ama şükürler olsun ülkemiz yavaş yavaş normalleşiyor. İnşallah daha iyiye gideceğiz. Ülkemizin daha gelişmiş günlerini hep birlikte göreceğiz inşallah. Ümidimiz bu yönde. Allah devletimizin büyüklerine zeval vermesin. Onlara güç kuvvet versin. İmkan olsa benim ömrümden alsın onlara versin” diye konuştu.

Galip Demirel Çınar Park’ta verilen yemeğe, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş, Abdulvahap Şerefhanlı, Nevzat Aslan, Kaymakamlık ve Battalgazi Belediyesi birim müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.