Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ergül: “Daha iyi bir Sinop için çalışıyoruz”

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, vatandaşlara dahi iyi bir Sinop sunmak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini söyledi.Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye Toplantı Salonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Sinop’ta yapacağı...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Ergül: “Daha iyi bir Sinop için çalışıyoruz”

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, vatandaşlara dahi iyi bir Sinop sunmak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Baki Ergül, Belediye Toplantı Salonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Sinop’ta yapacağı projelerden bahseden Ergül, birçok hizmetin müjdesini de verdi. Proje dosyalarıyla salona gelen Ergül, plan ve projeleri basın mensuplarına gösterdi.

Sinop’un sorunlarını bir bir halledeceklerini kaydeden Ergül, “Biz görev adamıyız. Sinop için çalışmayı seviyoruz. Vatandaşlarımıza dahi iyi bir Sinop sunmak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz” dedi.

Sakarya Caddesi’nin dış cephe çalışmalarının sürdüğünü belirten Ergül, “Şu an da Sakarya Caddesi’nin dış cephe çalışmalarını yürütüyoruz. Şehrimizin birçok yerinde de değişim dönüşüm çalışmaları sürüyor” diye konuştu.

Bir muhabirin pazar yeri esnafının tezgah sorunu olduğunu belirtmesi üzerine Ergül şu açıklamayı yaptı: “Üretmek kolay, yarın talimat veririm 50 tane daha tezgah yapılır. Önemli olan bunları tutabilmek. Pazar bittiğinde tezgahları sağda solda yıkık dökük görüyoruz. İlk başta devletin bu malını düzgün kullanmaları gerekiyor. Düzgün kullandıkları sürece tezgah sıkıntısı yaşayacaklarını sanmıyorum. Daha da problem olursa çözüm yaratırız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.