Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ecertaş Manisa’da STK’larla Bir Araya Geldi

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Manisa’da, üniversitede hiçbir sol örgüt bizim arkadaşlarımızın herhangi birisine; ister Memur-Sen, ister İHH’ya kim olursa olsun hiçbir zaman dil uzatamıyor olması lazım" dedi.AK...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Manisa’da, üniversitede hiçbir sol örgüt bizim arkadaşlarımızın herhangi birisine; ister Memur-Sen, ister İHH’ya kim olursa olsun hiçbir zaman dil uzatamıyor olması lazım" dedi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Manisa’da sivil toplum kuruluşlarının genç yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. Giritligil Oteli’nde düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, gençlik kolları üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Yemekli toplantıda konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, böylesi toplantıların daha sık yapılması gerektiğini belirterek, "Kendi camiamızı dimdik temsil etmek bizim en temel görevimiz. Manisa’da üniversitede hiç bir tane sol örgüt, bizim arkadaşlarımızın herhangi birisine; ister Memur-Sen’e, ister İHH’ya, kim olursa olsun hiç bir zaman dil uzatamıyor olması lazım. Bilecek ki karşısında çok büyük bir topluluk var. Biz herhangi bir saygısızlık yapıyor muyuz? Herhangi bir kimse üniversiteye geldiğinde ’Kardeşim konuşma, gitme’ diyor muyuz? Hayır. Bakın bugün bile mecliste yeni anayasa ihtiyacı var diye konuşuyoruz" dedi.
Yeni anayasa kurulması çalışmalarına değinen Ecertaş, CHP’yi eleştirerek şunları söyledi:
"AK Parti orada bile bir şey dayatmıyor. Gelin tartışalım diyor. Ama maalesef CHP ve benzeri zihniyet, ’Yok kardeşim, eğer bu konuşulacaksa ben gelmem. Bu konuşulacaksa ben gelmem’ Halkı konuşturmaktan tartışmaktan uzak bir zihniyetin bizlerden ırak olması lazım. Bizim kendi içimizde mutlaka hep beraber istişareli bir şekilde, çünkü 350 bin rakamından bahsediyoruz. 50 bin rasyonelistten bahsediyoruz. Bütün dertleri tasaları problemleri en ince detayına kadar öğrenip bunlara çözüm getirebilecek bir çalışma şekline dönüyor olmamız lazım. Her bir sivil toplum kuruluşumuzun kendine özel projesi var. Biz bu çalışmaların her birinde mutlaka işin bir parçası olmak istiyoruz."
Başkan Ecertaş’ın konuşmalarının ardından sivil toplum kuruluşlarıyla soru cevap bölümüne geçildi, istişare toplantısına devam edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.