Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dişli’den, Ak’a “Hayırlı Olsun” ziyareti

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, geçen hafta yapılan kongre sonrası yeniden AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.Başkan Dişli,...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dişli’den, Ak’a “Hayırlı Olsun” ziyareti

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, geçen hafta yapılan kongre sonrası yeniden AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Başkan Dişli, 4. Olağan AK Parti İlçe Başkanlığı seçimlerinin tüm Sakarya halkına hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulunarak, “Şimdiye kadar birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz bu kutlu yolculuğu inşallah bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık ve samimiyetle devam ettireceğiz. Bizler bu kutlu davanın birer neferi olarak önümüzde uzunca bir yolun olduğunun farkındayız ve bu konuda üzerimize düşen görev neyse her zaman yapmaya hazırız. Bu vesile ile başta AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa AK olmak üzere teşkilatlarımızda görev alan tüm kardeşlerimi tebrik ediyor, gerçekleşen Kongre’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ak ise, “Sayın Başkanımıza bu nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Kendisi AK Parti’nin kuruluş sürecinden bu yana her zaman destek olmuş ve hiçbir zaman elini taşın altına koymaktan çekinmemiştir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de AK Parti İlçe Teşkilatı olarak birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Dişli, daha sonra partinin ilk ilçe teşkilatı toplantısına katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.