Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Demirkırkan’dan Kılıçdaroğlu’na Yapılan Mermili Protestoyla İlgili Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadıklarını, partilerinin hiçbir baskı ve tehditten yılmadan Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkacağını vurguladı.Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadıklarını, partilerinin hiçbir baskı ve tehditten yılmadan Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkacağını vurguladı.
Başkan Demirkırkan, beraberinde CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme ile birlikte düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Şehit polisler için İstanbul’da düzenlenen cenaze töreni sırasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayan Başkan Demirkırkan, "İstanbul Vezneciler’de düzenlenen terör saldırısında şehit olan polislerimiz Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazında sayın Genel Başkanımız’a yönelik organize ve planlı bir saldırı düzenlenmiştir. Bu saldırıyı düzenleyenleri ve arkasında kim olduğu belli zihniyeti kamuoyunun huzurunda lanetle kınıyoruz. Bu saldırının failleri, şehit cenazelerinde düzenledikleri provokasyonlarla bir siyasi kazanç elde etmeye çalışmaktadır. Cenaze namazında siyasi provokasyon yapacak kadar alçalan, bu yolla şehit cenazelerini bile bölerek, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeye çalışan zihniyet amacına ulaşamayacaktır. Bu aşağılık saldırıyı icra edenler kendilerine verilen talimatları yerine getiren birer piyondur" diye konuştu.
Öte yandan, basın toplantısında her iki başkanın da yakalarında İstanbul saldırısında şehit olan Sandıklılı polis Yaşar Özlem’in fotoğraflarını taşımaları ise dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.