Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Bozkurt’tan Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Tuncer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Bozkurt’tan Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Tuncer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Tuncer ile bir süre sohbet etti. Başkan Bozkurt, “Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde esnaf ve sanatkârlarımız nezdinde güven tazelemesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. He zaman olduğu gibi bundan sonrada İnönü ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için birlikte çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

İnönü Esnaf Ve Sanatkârlık Odası Başkanı Mustafa Tuncer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırlı olsun ziyaretine İnönü Sulama Birliği Başkanı Halil Küçükçiftçi, Ziraat Odası Başkanı Ömer Koyunoğlu, THK İnönü Şube Başkanı Osman Giray ve İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hasan Hüseyin İkiz de katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.