Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Bahçavan vatandaşları dinledi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, halk günü toplantıları başlattı.Çiftçi Mahallesi’ndeki ilk toplantıya Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan da katıldı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, mahalle sakinlerinden gelen talepleri...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Bahçavan vatandaşları dinledi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, halk günü toplantıları başlattı.

Çiftçi Mahallesi’ndeki ilk toplantıya Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan da katıldı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinledi. Talepleri Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan ve Meclis Üyesi Halil Sarıoğlu’na not ettiren Başkan Bahçavan, gelen taleplerin en kısa süre içinde yapılması için de talimat verdi.

Milletvekili Bostan ise, Dursunbey Belediyesi’nin ilçe genelinde önemli projelere imza attığını ve atmaya devam ettiğini söyledi. Dursunbey’in modern dünyaya ayak uydurduğunu ifade eden Milletvekili Kasım Bostan, kendilerinin de Dursunbey’e önemli kazanımlar sağladıklarını ifade etti. Dursunbeylilerin her hizmeti hak ettiklerini ifade eden Bostan, ilçeye yapılacak olan yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinin ülke genelinde örnek bir proje olacağını söyledi. Ayrıca yapımı devam eden Gençlik Merkezi’nin 2018 yılı başlarında biteceğini hatırlatan Bostan, bu projenin gençler açısından çok önemli olduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.