Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım'dan flaş Mardin açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Mardin'deki patlamaya ilişkin 1 polis şehit, 2 vatandaşımız hayatını kaybettiğini ve 30 kişinin de yaralandığını açıkladı. Başbakan Yıldırım hain saldırıyı da PKK terör örgütünün yaptığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yıldırım'dan flaş Mardin açıklaması

Dün İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırıda yaralananları ziyaret eden Başbakan Binali yıldırım İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesi çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

-Şehitlerimize hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yarlılarımız var. Dünden beri canla başla arkadaşlarımız yaralılarımız için çalışıyor. Biz de bugün yarlılarımızı ziyaret ettik. Durumları çok iyi. Bugün de şehit polislerimizi ebediyete uğurlayacağız.

-Milletimiz şunu bilsin ki, terör örgütleri ne yaparsa yapsın, hangi yöntemi kullanırsa kullansınlar devletimiz güçlüdür, milletimiz bir ve beraberdir. Asla bizi yıldıramaz, onurlu mücadelemizden vazgeçiremezler.

-Türk milleti bir ve beraberdir.

MARDİN'DEKİ BOMBALI SALDIRI

Başbakan Yıldırım bugün sabah saatlerinde Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen bombalı araç salıdırısına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bugün bildiğiniz gibi Midyat'ta yeni bir bombalı saldsırı gerçekleştirildi. Allah'tan alınan tedbirler sayesinde çok çok büyük bir patlayıcı olmasına rağmen 30 civarında vatandaşımız yaralandı. 1 polis iki vatandaşımız saldırıda vefat etti. Saldırıyı gerçekleştiren katil PKK örgütüdür."

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.