Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, "Vira Bismillah" diyerek balıkçılara hayırlı bir sezon diledi

Başbakan Binali Yıldırım, "Ağlarını dikerek, teknelerini onararak günlerdir hazırlık yapan ve ’Vira Bismillah’ diyerek bugün denizlere açılan bütün balıkçılarımıza ve bu sektörden geçimini sağlayan balıkçı esnafımıza hayırlı...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, "Ağlarını dikerek, teknelerini onararak günlerdir hazırlık yapan ve ’Vira Bismillah’ diyerek bugün denizlere açılan bütün balıkçılarımıza ve bu sektörden geçimini sağlayan balıkçı esnafımıza hayırlı bir sezon, bereketli kazançlar diliyorum" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, denizlerde avlanma mevsiminin başlaması sebebiyle yayımladığı mesajda, "Balıkların üreme ve çoğalma dönemine denk gelmesi ve bazı balık türlerinin yok olma riski bulunması sebebiyle ülkemizde 15 Nisan’dan itibaren uygulanan denizlerde avlanma yasağı bugün sona ermiştir. Ağlarını dikerek, teknelerini onararak günlerdir hazırlık yapan ve ’Vira Bismillah’ diyerek bugün denizlere açılan bütün balıkçılarımıza ve bu sektörden geçimini sağlayan balıkçı esnafımıza hayırlı bir sezon, bereketli kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.