Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, Tüsiad Heyetini Kabul Etti

Başbakan Binali Yıldırım, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ve beraberindeki heyeti kabul etti. Basın mensuplarına açıklama yapan Başaran-Symes görüşmede; terör, yeni anayasa ve son günlerde yaşanan siyasi gerginlikler üzerinde durulduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ve beraberindeki heyeti kabul etti. Basın mensuplarına açıklama yapan Başaran-Symes görüşmede; terör, yeni anayasa ve son günlerde yaşanan siyasi gerginlikler üzerinde durulduğunu söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de yer aldığı görüşme basına kapalı gerçekleştirildi. Görüşmenin ardından Başaran-Symes, görüşmenin içeriğine dair basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Binali Yıldırım ile yapılan görüşmeye dair Başaran-Symes, “65. hükümeti başbakanımızı kutlamak için buradayız. Kendisi de ilk defa Dolmabahçe’yi kullanıyor. En fazla konuştuğumuz konu Türkiye’deki terör, bölgedeki halkın güvenliği ve ülkemizde tüm vatandaşımızın ülkemizin her bölgesine seyahat edebileceği, yaşayabileceği bir ortam ifadesini kullandılar. Bunun haricinde anayasa süreci, siyasi gerginlikler konusunda başbakanımızla bu ortamın sağlıklı olmadığı ve giderilmesi konusunda sohbet ettik. Yeni anayasa süreciyle ilgili görüşme yaptık. Kendilerinin çalışmaları tamamlandığı zaman açık bir ortamda yeni anayasayı tartışmak üzere ilgili bakanlarla, hükümet programı üzerinde daha kapsamlı çalışmak üzere ayrıldık. Son derece olumlu bir görüşmeydi. Önümüzdeki günlerde Ankara’da çok daha fazla toplantı yapma imkanımız olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.