Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım tanktan düşerek ağır yaralanan Çetin Yıldız’ı ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesi Genelkurmay’ın önünde tanktan düşerek ağır yaralanan Çetin Yıldız’ı Güven Hastanesi’nde ziyaret etti.Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesi Genelkurmay’ın önünde tanktan düşerek...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesi Genelkurmay’ın önünde tanktan düşerek ağır yaralanan Çetin Yıldız’ı Güven Hastanesi’nde ziyaret etti.
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesi Genelkurmay’ın önünde tanktan düşerek ağır yaralanan Çetin Yıldız’ı Güven Hastanesi’nde ziyaret etti. Darbe girişimini haber aldıktan sonra Kulu’daki köyünden kendi aracıyla Ankara’ya gelen Yıldız, Genelkurmay Başkanlığı’nın önünde darbecilerin tanklarını durdurmak için mücadele ederken tankın üzerinden düşüp kafasını kaldırıma çarparak ağır yaralanmış ve Güven Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastaneye geldiğinde neredeyse bilinci kapalı olan ve uzun süre yaşam mücadelesi veren Yıldız, kritik süreci geride bırakarak hayati tehlikeyi atlattı.
Çetin Yıldız’ın kendisine gelir gelmez ilk sorusu, ’Darbenin başarıya ulaşıp ulaşmadığı’ oldu. Ailesinin ve yakınlarının ’Başarısız oldu’ sözlerine rağmen inanmakta güçlük çeken Yıldız, Başbakan Yıldırım’ı karşısında görünce ikna oldu. Başbakan Yıldırım’ın ziyaretine kadar anlamlı cümle kurmakta ve hareket etmekte zorlanan Yıldız’ın bugünkü ziyaret sırasında Başbakan Yıldırım’ın elini öpmesi ve onunla konuşması doktorlarını ve ailesini şaşırttı.
Sağlık durumu iyiye giden Yıldız, önümüzdeki haftalarda birkaç operasyon daha geçirecek. Konuşma güçlüğü ve sol tarafında felç riski olan Yıldız’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren doktorları, çok ağır yaralanmasına rağmen Yıldız’ın yeniden sağlığına kavuşması konusunda umutlu olduklarını söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.