Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, Patlamanın Yaşandığı Yerde İncelemelerde Bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, Vezneciler’de çevik kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısının gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım, esnafla tek tek ilgilenerek onları teselli etti.Başbakan Binali...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, Vezneciler’de çevik kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısının gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım, esnafla tek tek ilgilenerek onları teselli etti.
Başbakan Binali Yıldırım, 6 polis memurunun şehit olmasına, 5 sivilin de hayatını kaybetmesine neden olan Vezneciler’deki çevik kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısının gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım’ın gelişi nedeniyle bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı. Başbakan Yıldırım’a İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demri eşlik etti. Burada yetkililerden bilgi alan Yıldırım, bölgedeki esnafı da ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, “Giden can geri gelmez, başka her şey yapılır” diyerek esnafı teselli etmeye çalıştı. Esnafı tek tek ziyaret eden Binali Yıldırım, daha sonra patlamada hasar gören Şehzade Camii’ne geldi. Yıldırım, incelemelerinin ardından kendisini bekleyen bazı ülkelerin konsoloslarının taziyelerini kabul etti. Başbakan Yıldırım, daha sonra Beyazıt Polis Merkezi’ne geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.