Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, Neçirvan Barzani ile biraraya geldi

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile biraraya geldi. Görüşmede, Musul operasyonunda gelinen son aşama başta olmak üzere Irak’taki gelişmeler ele alındı.Başbakan Yıldırım, bugün Türkiye’ye...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile biraraya geldi. Görüşmede, Musul operasyonunda gelinen son aşama başta olmak üzere Irak’taki gelişmeler ele alındı.
Başbakan Yıldırım, bugün Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirmekte olan IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani’yi kabul etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, kabulde, Musul operasyonunda gelinen son aşama başta olmak üzere Irak’taki gelişmeler, terörle mücadele ve Türkiye ile IKBY arasındaki işbirliği konuları ele alındı, bölgesel meseleler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Başbakan Yıldırım ve IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, DAEŞ ve PKK başta olmak üzere IKBY ve tüm Irak’ın huzur ve istikrarını hedef alan terör örgütleriyle mücadelede işbirliğine devam edilmesi ve Türkiye ile IKBY arasında geniş bir alana yayılan ilişkilerin daha da ileri bir seviyeye taşınması için karşılıklı çabaların sürdürülmesi konusunda mutabık kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.