Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, haftasonu mesaisini daha önce gitmediği illere ayıracak

Başbakan Binali Yıldırım’ın, 18 Ekim tarihi itibarıyla gitmediği illere giderek vatandaşla buluşması bekleniyor.Yıldırım’ın mitinglerin startını 18 Ekim itibarıyla vermesi bekleniyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi milletin ferasetli...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım’ın, 18 Ekim tarihi itibarıyla gitmediği illere giderek vatandaşla buluşması bekleniyor.
Yıldırım’ın mitinglerin startını 18 Ekim itibarıyla vermesi bekleniyor. 15 Temmuz hain darbe girişimi milletin ferasetli duruşuyla gerekli karşılığı almıştı. Millet, sokağa çıkarak 15 Temmuz hain darbe girişimine ’dur’ demişti. Yıldırım, milletin bu kararlı duruşu karşısında teşekkür ziyaretlerine çıkacak. Daha önce gitmediği illere giderek vatandaşla buluşacak olan Başbakan Yıldırım, halkın talep ve isteklerini dinleyecek. Yıldırım’ın mitinglerini Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirmesi bekleniyor. 15 Temmuz’dan sonra ilan edilen OHAL’in, gerekli görülürse, kalkmasıyla birlikte Başbakan Yıldırım’ın bu ziyaretlerini sıklaştıracağı belirtiliyor.
Öte yandan, siyasilerle olan görüşme trafiğine de önem veren Başbakan Yıldırım, siyasi parti liderleriyle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası biraraya gelerek istişarelerde bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Yıldırım, bu istişarelere verdiği önemdeki kararlılığı sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım’a geçtiğimiz günlerde görüşme talebini iletmişti. Kılıçdaroğlu’nun görüşme talebine olumlu karşılık vermesi beklenen Başbakan Yıldırım’ın, bu hafta içinde Kılıçdaroğlu ile biraraya gelerek istişarede bulunacağı belirtiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.