Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım, En Büyük Dokuma Türk Bayrağını Yapan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, ’Bin Minik El Bir Bayrak Projesi’ kapsamında en büyük dokuma Türk bayrağını dokuyan ilköğretim öğrencileriyle bir araya geldi. Yıldırım, daha sonra ise bir kafede gençlerle sohbet etti.Başbakan Binali Yıldırım,...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, ’Bin Minik El Bir Bayrak Projesi’ kapsamında en büyük dokuma Türk bayrağını dokuyan ilköğretim öğrencileriyle bir araya geldi. Yıldırım, daha sonra ise bir kafede gençlerle sohbet etti.
Başbakan Binali Yıldırım, ’Bin Minik El Bir Bayrak Projesi’ kapsamında en büyük dokuma Türk bayrağını dokuyan ilköğretim öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti. Türk bayrağını hürriyet ve bağımsızlığın sembolü olarak yaptıklarını belirten bir öğrenci, "Bayrağımızı ve hürriyet sevgisini pekiştirmek için arkadaşlarımızla beraber sevgi dolu yaptık. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, bayrağı korumak için şehit düştükleri savaşları anımsayarak yaptık" dedi.
’’GENÇLİK İKSİRİ ALALIM’’
"Gençlerin arasına girelim de biraz gençlik iksiri alalım" diyen Yıldırım, vatandaşların Ramazan ayını da kutladı. Başbakan Yıldırım, daha sonra ise bir kafede gençlerle bir araya geldi. Sohbet sırasında bir gencin “Sizin Başbakanlığınızın hayırlı olduğunu düşünüyorum” demesi üzerine Yıldırım, "Yollarda bir yılda zaman ve yakıttan sağladığı tasarruf 16 milyardır. Daha ilginci bu yollarda dur kalkların ortadan kalkmasından dolayı bir yılda havaya 3 milyon 250 bin az egzoz gazı verdi. Dünyanın ilk 5 ülkesi arasına girdi Türkiye. Turizmde gerileme var, ihracatta gerileme var, bizim meselemiz değil krizden dolayı. Kriz ve bölgelerde, Suriye, Irak’ta yaşananlar, tüm bunlara rağmen Türkiye yüzde 4.8 büyüdü. İşsizlik aşağı doğru inmeye başladı. Çok güzel bir şey" şeklinde konuştu.
Yıldırım’a eşi Semiha Yıldırım da eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.