Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım Cuma Namazını Dolmabahçe’de Kıldı

Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazını Dolmabahçe Camii’nde kıldı. Yıldırım, Cuma çıkışında camide cenaze namazı kılınan bir kadının yakınlarına taziyede bulundu.Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazını Beşiktaş’ta bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazını Dolmabahçe Camii’nde kıldı. Yıldırım, Cuma çıkışında camide cenaze namazı kılınan bir kadının yakınlarına taziyede bulundu.
Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazını Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Camii’nde kıldı. Başbakan Yıldırım’ın  Cuma namazı kılacağı Dolmabahçe Camii ve çevresinde polis ekipleri önlem alırken camiye giren vatandaşlar üzeri aranarak içeriye alındı. Sabah saatlerinden itibaren Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Cansen Başaran Symes’ı kabul eden Başbakan Yıldırım, görüşme sonrasında ofisten çıkarak Dolmabahçe Camii’ne geldi. Burada Cuma namazını kılan Yıldırım, Cuma namazı çıkışında vatandaşlar ve kendisini takip eden basın mensuplarının cumasını kutladı. Yıldırım daha sonra ise Dolmabahçe Camii’nde cenaze namazı kılınan Aysel Günter adlı bir kadının yakınlarına taziyede bulundu. Bir süre Ayşe Günter’in yakınlarıyla sohbet eden Yıldırım, çocuklarla ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Yıldırım daha sonra bir dizi ziyarette bulunmak üzere Van’a hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.