Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Türkeş’ten MHP’li Özdağ ile görüşmesine ilişkin açıklama

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile yapmış olduğu görüşmeye ilişkin bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, “Masa başında ve taraflara sorulmadan...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile yapmış olduğu görüşmeye ilişkin bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, “Masa başında ve taraflara sorulmadan yapıldığı anlaşılan bu haberin gerçekleri yansıtmadığı, maksatlı olarak hazırlandığı değerlendirilmiştir” dedi.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile görüşmesinin ardından basında yer alan haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Türkeş yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Bazı basın yayın organlarında şahsımın MHP Gaziantep Milletvekili Sayın Ümit Özdağ ile yaptığım görüşme ile ilgili olarak doğru olmayan bilgiler içeren söz konusu haberlerde geçtiğimiz hafta yapıldığı belirtilen ve ‘sürpriz’ olarak nitelenen görüşme, geçmişten gelen tanışıklık nedeniyle yapılmış ve davet üzerine gerçekleşmiştir. Görüşmede siyasi konular ele alınmadığı gibi, haberlerde iddia edilen konular da gündeme gelmemiştir. Sayın Cumhurbaşkanı tarafından böyle bir görevlendirme yapılmadığı, görüşen tarafların geçmişten gelen uzun süreli tanışıklıkları bilindiği halde, çay içilen ve sohbet edilen bir konuşmadan böyle bir anlam çıkarılması doğru değildir. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti zaten FETÖ ve diğer terör örgütleri ile mücadelesini hukuk çerçevesinde başarı ile yürütmektedir. Bu tarz haberler, verilen mücadeleyi gölgelemek dışında bir amaca hizmet etmemektedir. Masa başında ve taraflara sorulmadan yapıldığı anlaşılan bu haberin gerçekleri yansıtmadığı, maksatlı olarak hazırlandığı değerlendirilmiştir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.