Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Şimşek: "Terörle Mücadelede Türkiye Kararlılığını Sürdürecek"

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, terörle mücadelede Türkiye’nin kararlılığının devam edeceğini söyledi.Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Zirvesi’ndeki konuşmasının ardından cuma namazını Mehmet Yazıcı Camii’nde...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, terörle mücadelede Türkiye’nin kararlılığının devam edeceğini söyledi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Zirvesi’ndeki konuşmasının ardından cuma namazını Mehmet Yazıcı Camii’nde kıldı. Ardından otel girişinde gazetecilerin sorularına cevap veren Şimşek, Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Mermer Karakoluna dün akşam PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırı ile ilgili konuştu. Şimşek, "Allah rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri yakar. Bu vatanı vatan yapan da bu fedakarlıklardır. Ben bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye güçlü bir ülke. Tehdit nereden gelirse gelsin Türkiye bu kararlığına devam edecek" dedi.
Milletvekillerin dokunulmazlıklarıyla alakalı sorulan soruya Şimşek, "O konuda arkadaşlar gereken değerlendirmeleri yapıyorlar. Meclis süreci. Bu aşamada bir değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum" diye cevapladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.