Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yardımcısı Şimşek: "Terör Asla Amacına Ulaşamayacaktır"

GAZİANTEP (İHA) – Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Terörün mesajı, ‘Türkiye etrafınızda olup bitenlerle ilgilenmeyin, Suriye konusunda bir söz söylemeyin, kendi içinize dönün ve yakın coğrafyada tekrar sahnelenen büyük oyuna...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GAZİANTEP (İHA) – Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Terörün mesajı, ‘Türkiye etrafınızda olup bitenlerle ilgilenmeyin, Suriye konusunda bir söz söylemeyin, kendi içinize dönün ve yakın coğrafyada tekrar sahnelenen büyük oyuna karşı bir duruş sergilemeyin’dir. Terör asla amacına ulaşamayacaktır. Türkiye güçlü bir ülkedir’’ dedi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te Abdulkadir Senkeri İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından Suriye direnişinin 5. yılı nedeniyle Nizip Ticaret Borsası Salonu’nda düzenlenen törene katıldı. Başbakan Yardımcısı Şimşek, törende yaptığı konuşmada, terör saldırılarına değinerek, “Maalesef bugün de İstanbul’da bir terör saldırısı oldu. Orada da şehit düşen kardeşlerimize, Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörün amacı Türkiye’de istikrarı bozmak, Türkiye’nin kendi içerisine dönmesini sağlayıp, etrafında olup bitenlere karşı bir duruş sergilemesini engellemektir. Yani terörün mesajı, ‘Türkiye etrafınızda olup bitenlerle ilgilenmeyin, Suriye konusunda bir söz söylemeyin, kendi içinize dönün ve yakın coğrafyada tekrar sahnelenen büyük oyuna karşı bir duruş sergilemeyin’dir. Terör asla amacına ulaşmayacaktır. Türkiye güçlü bir ülkedir. Ve biz mutlaka ve mutlaka muzaffer olacağız inşallah. Milletimizi olup bitenleri iyi görüyor, iyi okuyor. Terör asla amacına ulaşamayacaktır’’ şeklinde konuştu.
Nizip Ticaret Borasında gerçekleşen programa, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yanı sıra, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ve diğer idari amirler katıldı.
Program protokol konuşmalarının ardından Suriyeli çocuklar tarafından oluşturulan ilahi grubunun seslendirdiği dinletilerle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.